Erectiile slabe au un remediu natural

Exista mai multe motive care pot duce la disfunctii sexuale masculine, respectiv erectii slabe, iar un factor major care poate afecta erectia il reprezinta fluxul sanguin al corpului. Erectia se obtine atunci cand creierul trimite semnale corpului sa mareasca fluxul sanguin din zona penisului, pentru a-l excita sexual. Marirea circulatiei permite penisului sa se umfle, ceea ce conduce la o erectie mare si ferma.
Totusi, in cazul unei slabe circulatii, se va obtine o erectie slaba sau insuficienta. Fluxul sanguin poate fi afectat de mai multi factori, iar printre cei mai comuni se numara:
Afectiuni ale inimii, care se produc in principal datorita blocarii arterelor;
Fumatul;
Consumarea de bauturi alcoolice;
Folosirea drogurilor recreationale;
Medicamentele folosite in tratarea unor boli precum diabetul, hipertensiunea arteriala, ulcerul, etc;
Din fericire, exista anumite medicamente care pot ajuta la depasirea acestei probleme,a erectiei slabe. Viagra este sinonima cu impotenta sau disfunctiile erectile. De asemenea, exista si alte versiuni ale acesteia dar, ca toate medicamentele sintetice care sunt prescrise, au si efecte secundare. Mai mult decat atat, majoritatea barbatilor nu vor sa o cumpere din cauza faptului ca nu se elibereaza fara reteta medicala, iar acestia se simt jenati sa discute despre o problema intima, precum erectia slaba, cu un doctor.
In acest caz, medicamentele pe baza de plante reprezinta o solutie mai buna si mai sigura in tratarea erectiilor slabe. Asemenea pastile pot fi cumparate fara reteta medicala si sunt lipsite de orice efecte secundare. Actiunea lor consta in faptul ca maresc fluxul circulatiei sanguine in regiunea pubiana, fara a afecta in vreun fel tensiunea arteriala, fapt ce permite si celor ce sufera de hipertensiune arteriala sa apeleze fara grija la aceste pastile.
Sunt fabricate din plante si alti nutrienti, care nu numai ca imbunatatesc circulatia dar ajuta si la relaxarea muschiului penisului, pentru ca in tesutul erectil sa patrunda mai mult sange, rezultatul fiind o erectie mai buna, mai ferma. Un alt efect benefic al pastilelor naturale il reprezinta faptul ca ajuta la un mai bun control al ejacularii, pentru un act sexual mai indelungat si mai placut si pentru o satisfacere mai buna a partenerei.